random bilder från tzatzikilandet

Från ett litet förslag från min buddy Klara så kommer här med meninglösa bilder sen jag va i Grekland för ett par veckor sen, ENJOY!

Cool tusenfoting vid hotellrummen!

Om nom nom nom!

Söta ankor!

Green mothafuckin' gangsterödla.

HESTLIG HEST!

Ingången till själva hotellet.

Gangsterpoolen där alla gangsters hänger.

Havet!
Så... tja. Det var väl de brusiga bilderna jag hade att bjuda på, haha. Nej men jag tog inte så mycket bilder, tog typ bara sista dagen. Det var mest min moster som tog bilder med sin kamera. Åååh det här vart ett tråkigt inlägg... Hejs.

a nice outfit


// Jeansväst - Gina Tricot // Skor - Junkyard // Jeansshorts - Gina Tricot // Linne - Monki

Jag hade inte riktigt något "tema" för den här outfiten. Bara en enkel, snygg outfit helt enkelt.

and i feel like i just got home

Det här kan jag säga att det är den bästa 10 hoursvideon på youtube. Hahah love it.


glad midsommar!


LLAMA SONG

Jag har en extremt stor kärlek till lamor. Så den här sången är bääääst.


rémi gaillard








parfymtips: oh, lola!


Oh Lola luktar himmelskt. Den luktar väldigt fruktigt och fräscht. Oh Lola är min favoritparfym, och jag har luktat på många parfymer med Ronja. Denna är hennes favvo också. Och bara flaskan är ju fin!

brushing mah teeeeeeeeeth


Just brushing mah teeth!

Idag ska jag dra till min kusin, mormor, morfar och moster så vi kommer inte ses ordentligt på 5 dagar! Jag lovar att ett inlägg kommer varje dag, men inte mer. Förstås så kan det komma något till men jag kan inte lova. Nu så kommer morfar strax, hejhej ha det najs!

mihojojoj glad poni


Ni får se dem på fötter sen när jag får hem dem och vi får hålla tummarna på att de passar!

rock the skirt


// Kjol - Bikbok // Armband - Monki // Skor - Sportamore // Klocka - DMND // Tygkasse - Kandeeshop.com // Linne - Gina Tricot //

Det verkar som att jag fått upp mina ögon för kjolar. Speciellt lite "puffiga" sådär. Denna helt otroligt coola kjol från Bikbok är en av de kjolar som jag fallit för.

Jag borde göra något vettigt

Hej! Jag har precis badat och duschat och allt sånt där och chillar nu med Sam. Jag borde göra något vettigt under sommarlovet... Men aja det är typ två månader kvar jag har hela framför mig. Vilket jag hoppas inte bara kommer bestå av kexätande och sängsittandes.

FAST. Lite vettigt har jag tagit mig till idag, jag har organiserat mina CHIC-tidningar efter nummer, CHIC är ju min favorittidning om typ mode och sånt. Och jag har gett tidningshögen en hedersplats på skrivbordet. Fast tråkigt nog så är det här inte alla tidningarna för vissa är hos papi så en komplett organisering sen jag började läsa går inte. Nu ska jag fortsätta att inte göra något viktigt och äta salta kex, hejs!



like a aztecbatman


// Topp - Gina Tricot // Keps - Junkyard // Skor - ASOS.com // Klocka - Junkyard // Shorts - Gina Tricot //

fyra veckor i din mamma (oj det där var ett dåligt din mamma-skämt..)

Haha, ikväll så såg jag en riktigt bra film. Den hette Fyra veckor i juni och den kan jag rekommendera, verkligen en av de bästa svenska filmer jag sett på länge. Den har fått låga betyg över hela internet men det vill inte jag förstå för den var jättebra. Snart blir det nog att gå och lägga mig, är ganska trött. Vi hörs, natti natti!


Min vän la ut den här bilden på Facebook från när vi var små, jag antar att ni ser mig, eftersom kolla min outfit... sååååååå cool jag var... :s

get your mustardcolor on!


// T-shirt - Gina Tricot // Klocka - Knokk // Snickarshorts - Bikbok // Skor - Sportamore // Hörlurar - Urbanears //

Jag älskar den här färgen, den är sjukt snygg. Så jag satte ihop ett collage med ett par snygga Urbanears, en "knokka" och t-shirten, jag är inte så mycket för den modellen. Men den här gillade jag, eftersom det är aztec/inkamönster på den. Och senap är gott. Både till pommes och färgen på kläder.

cleaning the room

Idag så har jag städat mitt rum, slängt gamla kläder och rensat bort onödiga papper i lådorna. Vad skönt det känns att ha det gjort. Efter midsommar så ska vi köpa lite saker till mitt rum wooop! Det har varit typ halvklart i ett år nu så det känns asnajs! Ska bland annat köpa en sån där klädställning som var populärt förut i alla fall. De är fett smarta och riktigt snygga med!

Nu ska jag dra till papi för en stund och äta lite mat. Oj shit det var visst bråttom så jag måste kila! Hejhej leverpastej!


Förlåt för den random tråkiga bilden... hinner inte fota eller göra eller whatever just nu hahah!

AAAH.

Jag gillar nya blogg.se men det finns en sak som jag INTE ABSOLUT INTE gillar med det. Det går fan inte att ta bort kategorieeeer!!! Jag skulle liksom sortera lite i katergorierna och ta bort Kläder mothafucka och ändra den men den vill inte försvinna AAAH. So just so you know: My style och Kläder mothafucka är same shit bara att Kläder mothafucka inte vill försvinna. Hej.


Dessa bilder gjorde i alla fall mig lite gladare.

curly hair

(Är det bara jag som älskar att ha täcke istället för typ filt i soffan?)

Godmorgon! Igår efter jag duschat så satte jag två flätor i håret. Och vaknade med lockigt håååår! Det var inte så pjåkigt, det kommer nog bli min sommarfrilla. Jag har ju egentligen lockigt hår men de är inte fina lockar. Och det känns bra att inte behöva platta det. Idag blir det inte en sån händelserik dag, jag ska inte hitta på så mycket faktiskt. Funderar på att vara allmänt töntig och spela lite Just Dance 3 eftersom jag inte kommer få mycket motion idag, och inte mycket motion igår. Och.. ehm. Det är väl det haha. Vi hörs, hajhaj!

calippo sparbössa

HEJ HEJ HEJ. Så jag är i stort behov av en sparbössa. Eftersom jag inte kan hålla mig borta från mina pengar om de ligger i min plånbok. Igår så gjorde jag en ful sparbössa av en räkburk. Den vart ful så jag skaffade mig en ny idag. En Calippo Shots sparbössa!!! Hur smaaaaart? Den kan man ju öppna för att slänga ner pengar och sen stänga! Jag äger. Okej nej ingen big deal egentligen hahaha. Men pretty fun ändå.

onödigt skit som jag vill ha.


Här är ett collage fyllt med en massa onödiga grejer som jag vill ha från den bästaste sidan roligaprylar.se! De har typ allt möjligt och jag kan sitta vid den i timmar. Nästan. Helst av allt så skulle jag vilja ha spargrisen längst upp, det är ju spiderpig från The Simpsons Movie!! Men då har jag inte något kvar att spara, så jag får göra en egen spargris... Ni får se på den senare idag haha.

good morning

God morgon, jag har precis druckit lite varm choklad och nu är det dags att vakna upp! Idag blir det en supermysig dag. Ronja ska komma hit och vi ska titta på någon film och äta popcorn, grilla marshmallows, baka chokladbollar, äta glass... haha, mycket godheter och mycket mys. Vi hörs senare idag, tjing!


Jag och min älskling.



dagens skolavslutningsoutfit


// Kofta - H&M // Linne - Vila // Skärp - H&M // Shorts - Monki // Läskigt uppspärrade ögon - Din mamma //

Såhär såg jag ut på skolavslutningen. Jag är ingen tjej som har klänning, eller jo kanske nästa år, eller tja studenten och så. Men det känns bara så onödigt för klänningen kommer bli helt oanvänd. Så jag köpte ett par nya shorts och så, mycket bättre.

strawberries

Hej jag äter jordgubbar. Det är gott. Jag har lite vaniljglass till. Och lite chokladsås. Det är gott.

rock the necklace

// Halsband - Cocoo // Skor - Sportamore // Tee - Gina Tricot // Keps - Junkyard // Shorts - Gina Tricot //

Det här halsbandet har jag velat köpa i flera år, konstigt nog så har jag inte köpt det än, så istället så tänkte jag matcha det med massa snygga kläder. Skornaaaaaa, så häftiga. Jag har redan en Adidas Honey Mid-modell som är typ lila/rosa men jag skulle jättegärna vilja ha dessa. Här kom Juno teen fram igen. Jag gillart jättemycket!

paj


// Paj - Felix // Sallad - ICAs färdigsköljda // Tomater - Coop //

Finally, skolan är slut! AAAAAH, NAJS NAJS NAJS NAJS! För att fira så ska jag... ehm. Äta paj, titta klart på filmen Bombay Dreams (Den är fett bra) och leva loppan. WOOOPOOOOPOPOPOPO.

pimp with rings


Ringar är en sjukt häftig accesoar och kan pimpa en outfit från tråkig till snygg! Man kan ju ha massa ringar eller bara en ring. Hur som helst så ser det assnyggt ut. Här över har jag samlat ringar från 2 olika kedjor. Det finns ju massor av kedjor som säljer ringar men exempel GT har inga alls på hemsidan. Jag som hade tänkt visa massor av snyggingar... Aja livet är som det är haha.

skolavslutning tomorrow

Jahapp då var vårterminen slut och jag har skolavslutning imorgon! Fan vad bra det känns! Hata skolan. Verkligen. Hata. Skolan. FAST att träffa kompisar är ju kul. Men the rest is pure shit!

Jag hade tänkt att vara tjejigt tjejig och måla naglarna. Men det vart ju bara kladdigt så jag skiter i det. Man kan egentligen säga att jag kommer se ut precis som vanligt imorgon förutom ett par andra skor. Woop. Ni får se på outfiten imorgon!
Hahah konstig redigering.

match the swatch


Klocka - Swatch // Skor - Dr Martens // Jeans - Gina Tricot // Tee - Gina Tricot

Jag är ett stort fan av Swatchs klockor! Speciellt den senaste vårkollektionen (Bl.a klockan på bilden). Eftersom klockan är mönstrad och så så kan man matcha dem med lite basicplagg för att göra det väldigt enkelt men snyggt. Den blåa teen heter Juno. Och jag vill verkligen försöka införskaffa mig en eftersom det är ett snyggt basicplagg + att det är ett coolt material.

sad poni

Tjena, morsning, korsning. Idag vart det väl inte en så pass bra dag heller. Vaknade på morgonen som vanligt och efter ett tag så mådde jag hemskt illa. Så obehagligt. Men jag tänkte att idag var jag ju tvungen att gå till skolan eftersom vi skulle städa och såna saker. Så jag gick dit, vi visade upp vår "reklamfilm", som jag pratade om innan och sen så städade jag ut mitt skåp och drog hem.

Hittade hela 20 kr där inne i skåpet, intryckt i hörnet! Rackarns! Sen så tog jag mig en lur och när jag vaknade så kände jag mig lite bättre, nu blir det att ta en till lur, och bara för att jag är tråkig så kommer här en webbkameragif. Hejs!



bad update

Haj äppelpaj! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag.. Jag har inte kännt mig så bra i huvudet så jag har inte orkat riktigt. Men känner mig lite bättre nu som tur är! Woop woop! Och tja.. ehm det var väl det jag hade att säga haha. Onödigt inlägg. För att göra det lite kuligare så kommer här en bild på en ödla från när jag var i Grekland, den är ascool. Natti natti!

i want these platform sneakers

Jag kommer ihåg för ett par månader sen när min vän Klara hittade dessa gudomligt coola skor. Nu kom dom i mina tankar igen. Så snygga! De finns i massor av olika färger och skulle vara så häftiga att pimpa en outfit med.

De finns att köpa från olika butiker på Ebay.com, men man kan ju inte alltid lita på såna så min papi skulle inte beställa därifrån om jag får gissa, och min mamma kan ingenting om att beställa på nätet (haha). Och jag har inget kontokort... Hoppas att jag får ett när jag blir 13. Då kommer någon av dessa sitta på mina fötter woop woop!
(Edit: Jo men självklart skulle jag få beställa för mami, det är bara att hon inte kan haha, och papi skulle inte bry sig om det var på mitt konto och inte hans som det gjordes på heh.)

resultat!


(Jag är fullt medveten över att jag inte är fokuserad haha oops...)

Såhär vart det! Lite slarvigt gjort men jag kan väl fixa till det om jag skulle vilja det någon annan gång haha. De ser i alla fall bättre ut som shorts än som baggybyxor. Det kan verkligen vara coolt och snyggt men dessa var uuuuusch! När jag köpte dom så var jag helt woooow! Men nu förstår jag varför det var en sån stor rea på dem.. dvs 20/30 kr... På JC dessutom! Äsch det var ju ändå ett kap när jag kunde fixa dem till shorts 2 år senare tihi.

Lisa

// 249 kr - Gina Tricot //
Jag är inte så mycket för kjolar, men den här kjolen som heter Lisa skirt är sjukt fin! Däremot skulle nog inte jag passa i den, men visst är den fin?

Cut a cat (ok no jk..)

Dagen har varit riktigt mysig. Jag och mina vänner Emma, Klara och Jazze åkte till friluftmuseumet här i Västerås och filmade till vår typ "reklamfilm" på en gris, söta får, söta hestliga hestar, getter, kaniner, gäss, tuppar och höns! Aww de var så sötitöta. Nu är jag hemma och ska precis cutta mina gamla lila och inte-särskilt-snygga-lila-jeans till shorts. Konstigt att de nästan är lite stora fast det var nästan 2 år sen jag köpte dom... Btw så har jag aldrig gjort det förut konstigt nog så wish me good luck!


my cat is a kitkat. he's so sweet!

Mjaow.

Igår försökte jag på mig att ta lite bilder på min katt samtidigt som jag busade med honom. Som konstigt är så ser han långt ifrån busig ut på de här bilderna... Fast han var igång i 90 kilometer i timmen typ. Haha, knasigt.

bags and bags

Jag köpte ju en Adidastygkasse för ett par dagar sen och då kom jag och tänka på att tygkassar är jädrans bra att ha. Oftast billiga, snygga och eftersom de är billiga så kan man köpa massa tygkassar! Woopa Woopa!! Oj fint... Det såg ut som ett teletubbienamn eller något, La La, Tinky Winky och... Woopa Woopa..? Oj där hamnade jag på helt fel spår haha vad mongo jag är.

två favoriter


Den här låten handlar om att tjejer bryr sig om sitt utseende så mycket och allt sånt. Sjukt peppande låt. Marina är riktigt häftig!

Den här låten är verkligen riktigt fin. Så braaaa. Och fin. Heja Awolnation.

monday

Min måndag har väl inte vart så speciell. Förutom att i skolan så fick vi gå ihop i gruppen och åka runt på stan för att leta efter svar på frågor. Och nu är jag hemma och myser. Jag funderar på att klippa av ett par gamla lila typ chinos till shorts. Men vi får se. Nu ska jag fortsätta titta på Family Guy. En av de bästa serierna som finns! Ciaaao!
(Tog bilden för ett par dagar sen)

3 saker jag vill ha just nu

Jag vill ha mycket saker just nu, som jag skrev i inlägget innan. Förutom sovrumsrenovering så är det här 3 saker till som jag vill ha just nu!

Mobilskal pimpat med nitar.
Hur coolt är inte det? Det som är kul med det här är ju att man pimpar det själv. Så det gör saken ännu snyggare, att veta att man har gjort det snygga själv liksom!

Xbox 360 +  spelen Max Payne 3 och GTA IV.
För de som inte vet så är jag en stor spelnörd. Har däremot inte så nya konsoler.. det nyaste jag har är en Nintendo Wii. Hahah. Men jag ska definitivt önska mig en Xbox 360 i födelsedagspresent och bara hålla tummarna på att jag får en!

Spelen orkar inte jag prata om eftersom typ ingen av mina få läsare bryr sig om tv-spel haha. De verkar absolut äga sönder i alla fall.


Dr Martens 1460 Hot Patent Pink Lamper
Mina. Absoluta. Drömskor.

sovrummet

Jag vill verkligen göra klart mitt rum hos min mamma. Det har bara blivit liksom "halvklart". Vi har inte hunnit fixa det riktigt. Hos min pappa skulle jag bara vilja byta plats på mitt skrivbord och TV-bord för man måste liksom sätta sig på en stol framför TVn för att kunna spela eller se på TV. Jag skulle vilja sitta i sängen eller något. Men den måste jag flytta på om jag vill det. Så lustig möblering.

Men aja som sagt, jag vill fixa om mitt ena rum. Det är mycket jag vill ha och göra. Men här under är bilder som jag hittade på weheartit.com. Fina rum!

God morgon!

Vaknat på fel sida idag? Är du ledsen för att det är måndag? Hoppas att den här knasiga bilden på min katt kan få dig att må lite bättre!

banan och smörig gås

Om inte jag äter något innan jag ska gå och lägga mig så kan jag inte sova. Man kan ju inte sova på en tom mage you know! Oftast blir det en banana eller en rostad smöööörig gås. Om nom nom nom! Nu ska jag strax sova, natti natti!


några fina

Här är några fina och coola typsnitt från min typsnittsbok. De flesta av dessa använder jag aldrig. Jag gillar bara att ha dom där... typ.

panta burkar

Jag har precis tjänat 57 kr på att panta burkar och flaskor. Jag vart fett glad över dessa få pengarna hehe, jag älskar pengar. Jag skulle nog göra mycket för att få pengar. Typ dela ut reklam. Som ska vara ett rent slavarbete, jag funderar faktiskt på att göra det när jag blir 13 år. Jag verkar gilla pengar.


be comfy with style

Mjukisshorts - Monki // Nagellack - Essie // Linne - Gina Tricot // Skor - Sneakersnstuff.se
Ibland kan det vara skönt att bara gå i riktigt sköna kläder och inte riktigt bry sig. Men man kan ju göra det coolt!

rock the shorts

Skor - Junkyard // Solbrillor - Saltopeppar.se // Shorts - Runwaydreamz // Tubtopp - H&M // Halsband - Monki

Gjorde det här collaget för ett par dagar sen och hade tänkt vänta med publicera det. Men orkade inte vänta hehe. Min vän Emma tyckte att jag borde göra en Rock the... typ en gång i veckan eller något sånt. Och det tyckte jag var en kul ide så det ska jag försöka hålla igång med! Så den här gången så är det Rock the shorts. Jag valde ett par häftiga shorts med inkamönster (Jag älskaaar inkamönsteeer!) från Runwaydreamz. De har verkligen supercoola shorts med massa detaljer och slitigheter (Oj fint ord).

MARSHMALLOWS FROM COOP MOTHERFUCKER

Varför gillar ingen att bara äta marshmallows och inte grilla dem? Det är jättegott, nu ska jag äta massa marshmallows, mihihih.
Edit: Mihihih, Klara och Felicia.. Det står att man bara kan äta dem, ha dem i chokladen och grilla dem på baksidan så STFU ^_^ ❤❤❤

my boyfriend is the drummer

79 kr, Bikbok
 
Vilket jädrans kap jag gjorde idag, 79 kr för det här linnet. Ingen rea eller något sånt! Ronja köpte ett i militärgrönt. Jag som inte hade tänkt köpa något haha. Så går det alltid.

jag och ronja

Snart ska jag träffa min fina vän Ronja och vi ska ta en fika på stan, som vi brukar. Vi träffar liksom inte varandra så ofta så då när vi väl träffas brukar vi ta en fika och bara snacka i ett par år. Supermysigt! Vi får höras senare, kramisar! (Just sayin, bilden under är gaaanska gammal.. haha..)
Det här brukar vi gotta oss med under fikan, mmm... just de här två drickorna är riktigt goa!

Min kattklatt

Tänkte presentera min katt för er. Han heter Sam och är omkring 11 månader gammal. Han är röööd som eld och är en bondkatt, alltså är han ingen raskatt och skulle inte kunna vara med i utställningar om min familj nu skulle vilja det... Kattmobbning! Aja han är söt som en sockerbit och en liten tjockis. När han blir busig så blir han jädra busig och bits i armarna på en. Hehe jag vet att man inte borde tillåta det men det är så sött och lite roligt! Han är min lilla kobra!


Nike Air Max

Nike Air Max är typ en av de bästa skorna ever! Snygga som sjutton och bra för foten. Inte som Converse som blir en riktig pain in the ass av att gå i under ett par timmar. Priset är väl som det är, runt 1300 kr. That sucks. Men liksom det är det väl värt, jag skulle definitivt köpa ett par om jag hade råd. Jag kanske borde spara?

fridayfist motherfucka!

Finally frickin fucking friday! Nu är det bara en vecka klar så är skolan över! Idag så tar alla studenten i Västerås så runt klockan fyra så bär det av mot mina kusiner för att fira dem. Jag är sjukt trött och utmattad, men jag överlever väl heheh. Btw, FF har en ny innebörd... FRIDAYFIST!

Linnet på bilden snodde jag av min systeryster, fast det är för jag har inget som inte är en Gina Tricot t-shirt med någon gullig text och en vattenmelon på hemma hos min pappa. Och man vill hellre gå runt med Beatles på tröjan än en vattenmelon under ett studentfirande liksom.. eller det kanske bara är jag haha? Nu ska jag fortsätta fixa mig, hajhaj!

denim shorts

Något som "aldrig går ut" är jeansshorts. Det känns som ett måste. Här har jag samlat några jeansshorts från några kedjor, randiga, höga, låga och slitna. Och i billigt pris förstås! Det gillar vi!

mascarafläck

Hejhej! Just nu så sitter jag med my buddies Signe, Emma, Felicia and the rest och väntar på att slöjdlektionen ska börja. Typ det enda lektionen som kommer vara något rolig idag, haha. Matte suger, asså jag höll seriöst på dö på matten. Hata matte. Matte suger. Seriöst. Franskan var väl inte så dum. Det vart lite GTAspelande där för vi hade en ganska onödig lektion, endast lite tränande på några kapitel.. hehe.

Checka den här bilden jag tog imorse, shiet jag var inte medveten om att jag hade en fet fläck mellan ögonen...

i'm a banana

Med den här coola bananen i magen så ska jag sova, natti natti!

GRÖN ZEBRA

Shorts - 98 kr, Bikbok // T-shirt - 75 kr, Bikbok
 
Jag är sjukt glad poni just nu, idag har det vart värsta feta 50% rea på allt på Bikbok. Som de brukar ha då och då. Jag och mami gick dit och där låg förstås mina älsklingar till shorts. Har tittat och tittat på dem sen de kom men har aldrig funnit mig i att köpa dem. Nu är de mina! ShohOooOOoo! Och t-shirten, så häftig!

Nu ska jag ta mig en dusch, tjing!

följ mig på instagram!

Följ mig på instagram om ni vill se random bilder på min katt och bananeeeer!

Adidasbag


Stadium, Adidas - 49 kr

Denna köpte jag igår för ett presentkort som jag fick från sidan gratisbio.se. Tygpåsen kostade 49 kr och mitt presentkort var på 50 kr. Perfekt! Såna här tygpåsar är så rackarns bra, liksom så billiga, man kan köpa massor av dem! Mums!

rock the shoes

Skor - Dr Martens // Blus/skjorta - Monki // Jeansshorts - Gina Tricot // Klocka - Swatch

Jag verkligen älskar neonrosa Dr Martens! Så häftigt! Såhär skulle jag matcha dem om jag hade ett par.

HELLO SALUT HEI CIAO HOLA

Hej och hallå och välkommen till min nya rackarns blogg! Har bloggat innan och så om du känner mig, men det har väl inte gått så bra och det har slutat med allt för långa bloggpauser och bloggbyten. Bara att hålla tummarna på att det ska funka den här gången!

Sooo.. this is my blog. Jag är en tjej född '99. Shoppar och är med mina härliga vänner på fritiden. Lyssnar på Familjen och Awolnation. Spelar tv-spel på en gammal Xbox. Islatte + jag = sant. Jag skriver detta på en smutsig, repig och begagnad MacBook som skolan gav mig, men jag ska inte gnälla; Apple äger. Jag fotar med en Nikon D3100, redigerar bilderna jag tar i Pixelmator 2.0.2.

Bloggen kommer handla om min vardag, kläder (tänkte skriva mode men det kan jag inget om) och allt sånt där jag får för mig att skriva om. Och min blogg är som en daglig bit av en god kaka!


RSS 2.0